ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΗΧΩΝ

Ο τσακωμός των δύο αδελφών δεν είναι εικονικός. Ούτε είναι ζήτημα ''ντόρου''. Ο κ. Παναγιώτης Βήχος έκανε ερασιτεχνικούς χειρισμούς, με την καταγγελία του σε βάρος του mellon, κυρίως με την απόπειρα ανάκλησής της, δια της κατεδάφισης του θρεντ ''Ο mellon χάκεψε για δεύτερη φορά το forum!!!'', που ο ίδιος έιχε ανοίξει. Αυτές του οι ενέργειες άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και οδήγησαν στον ανεπανόρθωτο διασυρμό που υπέστη, από το γεγονός ότι μπανάριζε συνεχώς τον αδελφό του, στερώντας του το δικαίωμα της πλήρους απολογίας και από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του mellon (Μπάμπη Βήχου) στο FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'', γύρω από την κωμικοτραγική λειτουργία του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', στο οποίο λίγο - πολύ λειτουργούσαν δύο ή τρία άτομα, όπως αποκάλυψε ο Μπάμπης Βήχος.

Φυσικό επακόλουθο η δημιουργία ''περσόνων'', δηλαδή εικονικών ''συζητητών'', με προεξάρχοντα τον κ. Παναγιώτη Βήχο, που, σύμφωνα με τον αδελφό του, έχει (έστω και καθ' υπερβολήν)1500 ''ονόματα'' (''Ρόζα'', ''@'',''Παλιός'', ''Αλ από ΣΟ'', ''Βάσω από ΣΟ'' κλπ), ώστε να μπορεί να υβρίζει τους πραγματικούς συνομιλητές του, που διαφωνούν μαζύ του, χωρίς να χρεώνεται ο ίδιος τις ύβρεις αυτές και για να μπορεί να εμφανίζει μια ζωντάνια στο site, που έχει κάνει, προφανώς με κόπους, με θυσίες και με μεράκι.

Αυτά τα έζησα, πάνω από δυόμισυ μήνες και τα αποκάλυψε - νάναι καλά - ο κ. Μπάμπης Βήχος, λύνοντας πολλές απορίες μου, που μου είχαν δημιουργηθεί, κατά την διάρκεια του διαλόγου, γύρω από τα πρόσωπα, που συμμετείχαν στην πολυθρύλητη συζήτηση στο θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'', που χακεύτηκε δύο φορές και κλειδώθηκε άλλες δύο, για να συνεχιστεί τώρα με τους αμίμητους και άκρως διασκεδαστικούς μονολόγους του κ. Παναγιώτη Βήχου, ο οποίος με ψευδώνυμα συνεχίζει τον ξεκαρδιστικό και απολαυστικό του ''διάλογο''. Οι αποκαλύψεις του κ. Μπάμπη Βήχου, για την ''πολυπρόσωπη'' συμμετοχή του κ. Παναγιώτη Βήχου στον διάλογο, με τις οβιδιακές του μεταμορφώσεις, μου έλυσαν όλες τις απορίες.

Θα μου πείτε ότι εσεις τα ξέρατε. Η αλήθεια είναι ότι τα υποπτευόσασταν. Εγώ, πάντως, δεν τα ήξερα, αν και υποψιαζόμουν ότι μπορεί να υπήρχαν και τέτοια φαινόμενα στην εξέλιξη της συζήτησης. Δεν μπορούσα, όμως να υποψιασθώ την απίθανη έκταση αυτών των φαινομένων, έτσι, όπως παρουσιαστηκε, εκ των υστέρων από τον κύριο Χαράλαμπο Βήχο. Άλλο πράγμα να υποπτεύεσαι κάτι τέτοιο και άλλο πράγμα να έχεις αυθεντική πληροφόρηση, εκ των έσω, για αυτα τα τραγελαφικά συμβάντα, όπως συνέβη τώρα, μετά τις αποκαλύψεις του κ. Μπάμπη Βήχου, ο οποίος αδικείται, με την σκληρή κριτική, που του γίνεται από πολλούς.

Εύκολα μπορούμε, τώρα να λέμε ''γιατί δεν μίλησε πιο νωρίς''. Αλλά λαμβανομένων υπόψη των ειδικών συνθηκών, στις οποίες ζούσε (και ζει ακόμη), διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι εύκολο το να καταγγείλεις τον αδελφό σου, δεν μπορούμε να είμαστε αυστηροί μαζύ του, όπως δεν μπορούμε να είμαστε αυστηροί και με τον εαυτό μας, όταν υπάρχει μια συγγενική σχέση και μάλιστα τόσο στενή.

Αντιλαμβάνεσθε ότι για να φθάσουν οι σχέσεις των δύο αδελφών σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να συγκρουστούν ανοικτά και να βγουν στην φόρα τα άπλυτα του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', πρέπει να έγιναν στο παρασκήνιο σημεία και τέρατα.

Γι' αυτό, λοιπόν, δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί και να δείχνουμε κατανόηση.

Κατανόηση πρέπει να δείξουμε και στον κύριο Παναγιώτη Βήχο, διότι είναι αλήθεια ότι είναι μιας κάποιας ηλικίας και άρρωστος.

Όπως επίσης πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και στους φανατικούς, που μάχονται με όλα τα μέσα για την υπεράσπιση των ιδεών τους, άσχετα από το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι στην υπεράσπιση των δικών μας, χωρίς αυτή η υπεράσπιση να ξεπέφτει στο επίπεδο του φανατισμού.

Γι' αυτό, λοιπόν ψυχραιμία και νηφαλιότητα...

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα...

Σχόλια

Ο χρήστης Βήχος Μπάμπης είπε…
η συμπαρασταση μου στον κυριο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ειναι δεδομένη,το διαδυκτιο πρεπει να ειναι χωρις λογοκρισια οχι σαν καποιους αλλους.

δεν μπορω να συνδεθω στην πετρουπολη

ΒΗΧΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Ο χρήστης vngelis είπε…
Eίναι πραγματικό θέατρο; Αν ο Βήχος είχε αδελφό θα το γνωρίζαμε. Κι αν όλα αυτά δεν ήταν θέατρο, για ξεκάρφωμα του λιγουρο-ρουφιάνου Βήχου, δεν θα τα δημοσίευε ο έτερος αλήτης, ο Θύμιος, Resaltomag.gr

Όλα αυτά όμως είμαι παρωνυχίδες. Οι εξελίξεις που έχει πυροδοτήσει η παγκόσμια κρίση προχωρούν ταχύτατα και προσπερνούν αδιάφορα τα καραγκιοζηλίκια των διάφορων καραγκιόζηδων που παριστάνουν την αριστερά (όχι μόνο στην Ελλάδα).

vngelis

Οχι μονο και Χριστιανος ο υποτιθεμενος ΜΕΛΛΟΝ-Μπαμπης Βηχος (περσονα του ιδιου του Βηχου) αλλα και υποστηρικτης τωρα του Μιχαλολιακου. Πως εξυγηται αυτο? Το ΠΚ καφενειο ταχα κυνηγαει φασιστες και ο 'αδερφος' του Βηχου που δεν τον εχει δει και κανεις παρισταινει τον ...κυνηγεμενο κρυφο-φασιστα χριστιανο. Με τετοιο παραμυθι εδεσε το θεμα και συνεχιζεται το θεατρο. Ο Βηχος χωρις μια πλαστη 'προβοκατσια' καθε 2-3 μηνες δεν μπορει να δικαιολογηση την υπαρξη του. Ο Τασσος απ'την αλλη μας εστειλε το μυνημα 4 φορες... να μας πει οτι η κοντρα ειναι πραγματικη ενω ειναι πλασματικη...
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Αγαπητέ vngelis.

Δεν συμφωνώ μαζύ σου για τον κ. Παναγιώτη Βήχο, ως προς τον χαρακτηρισμό ''λιγουρορουφιάνος'', που χρησιμοποιείς. Ο κ. Π. Βήχος δεν είναι ''λιγουρορουφιάνος'' και εν πάσει περιπτώσει, επειδή στον χώρο της αριστεράς αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι εύκολοι, ως κληρονομιά της μαρξιστικής, λενινιστικής και εν τέλει σταλινικής παιδείας της, όταν προβάλλεται ένας τέτοιος ισχυρισμός πρέπει να τεκμηριώνεται με σαφή ντοκουμέντα και όχι με υποθέσεις.

Έτσι, χάνεις και το δίκιο έχεις στους άλλους ισχυρισμούς σου, για την δημιουργία ''περσόνων'' από τον κ. Π. Βήχο κλπ, οι οποίοι, άλλωστε, επιβεβαιώθηκαν από τον αδελφό του Μπ. Βήχο, με πανηγυρικό τρόπο και ίσως και με την δική μου συμβολή, με την τροπή, που έλαβε η συζήτηση στο θρεντ για τον Κορνήλιο Καστοριάδη.

Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω ότι ο κ. Π. Βήχος είναι τόσο σατανικός, ώστε να κατασκευάζει ανύπαρκτους αδελφούς, προκειμένου να αυξήσει την αναγνωσιμότητα του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ''. Άλλωστε, η όλη εξέλιξη της υπόθεσης υπήρξε καταστροφική για το ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' το οποίο επλήγη - με ευθύνη του ιδίου του κ. Π. Βήχου - ανεπανόρθωτα, από τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του και από την αποκάλυψη του δυσώδους παρασκηνίου, που φανέρωσε, εκ των έσω, ο Μπάμπης Βήχος.

Η πολιτική διαφωνία είναι καλό να μένει χωρίς εμπάθειες και να στέκεται καθαρά στο ιδεολογικοπολιτικό πεδίο, όταν δεν υφίσταται σαφής και συγκεκριμένη τεκμηρίωση των όποιων άλλων καταγγελιών, σαν αυτήν που χρησιμοποιείς.

Αυτά τα ολίγα σε όσα αναφέρεις.

Όσον αφορά τις τέσσερεις φορές που σου έστειλα το μήνυμα για την κόντρα των αδελφών Βήχων, στην πραγματικότητα στο έστειλα 8 φορές και τούτο επειδή είχα ένα πρόβλημα με την αποστολή του μηνύματος και δεν γνώριζα αν θα το πάρεις.

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα...
Ο χρήστης vngelis είπε…
όταν προβάλλεται ένας τέτοιος ισχυρισμός πρέπει να τεκμηριώνεται με σαφή ντοκουμέντα και όχι με υποθέσεις...
Tassos

Αποδειξη. Οι Πολλαπλες Περσονες του ΠΚ και του Ρεσαλτου...
http://vngelis.blogspot.com/2008/06/blog-post_30.html


Πλαστη Κοντρα Βηχου-Indymedia...
http://vngelis.blogspot.com/2008/07/blog-post_09.html

Περι Κασετοφονου και αλλες ιστοριες ΠΚ(αθημερινης Τρελας)
http://vngelis.blogspot.com/2008/07/blog-post_11.html

Μαζί με τον Σκυφτούλη μάθαμε και για τον Βήχο
http://vngelis.blogspot.com/2008/07/blog-post_11.html

Βηχος, ΠΚ και Ρεσαλτο και Φουντουρης.
http://vngelis.blogspot.com/2008/02/blog-post_25.html..

Χαφιεδες Υπερ του Βηχου?
http://vngelis.blogspot.com/2008/01/blog-post.html
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Αγαπητέ vngelis.

Θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω μαζύ σου για όσα λες για τον υπεύθυνο του ''ΡΕΣΑΛΤΟ''.

Το μόνο που μπορώ να πω - γιατί τον άνθρωπο δεν τον ξέρω - είναι ότι σε μένα, μέχρι στιγμής - συμπεριφέρθηκε καλά, αφού τα όσα έστειλα, σαν απαντήσεις στην καταγγελία που έκανε ο Μπάμπης Βήχος στο FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' τα δημοσίευσε, παρά τα όσα του καταλογίζεις.

Και εν πάση περιπτώσει, όλη αυτή η ιστορία κακό έκανε στον Παναγιώτη Βήχο και στο ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' του, που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με την αποκάλυψη των ανόητων φαρσοκωμωδιών του με τις IP του και τα δημοσιεύματά τους.

Αυτά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…