Ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να διώξει τον ΓΑΠ και την σοσιαλνεοφιλελεύθερη παρέα του και να προλάβει την διάλυση του τόπου.

Ο ΓΑΠ διαδηλωτής, κατά του ... ασφαλιστικού (της Φάνης Πάλλη - Πετραλιά, φυσικά, το 2008 και όχι κατά του δικού του - και του Ανδρέα Λοβέρδου - ασφαλιστικού το 2010)! Ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ και το οργανωμένο κόμμα, πρέπει να τον στείλουν στο σπίτι του, πριν προλάβει να διαλύσει τον τόπο... 


"Το τελευταίο που ενδιαφέρει τον απλό κόσμο, που εξαπατήθηκε από τους "λεβέντες", που μας κυβερνούν είναι το αν η ... παράταξη γίνει χλεύη της αντιπολίτευσης.



Και τούτο, επειδή το σημερινό ΠΑΣΟΚ του σοσιαλνεοφιλελεύθερου ΓΑΠ και η φερόμενη ως κυβέρνηση του τόπου έχουν γίνει η χλεύη του εξαπατηθέντος απλού λαού, του οποίου το εισόδημα και οι κόποι μιας ζωής λεηλατούνται, από μια συμμορία πορτοφολάδων, η οποία διαφέρει από τις άλλες, εξ αιτίας του γεγονότος ότι τα μέλη της φορούν κοστούμια και μπορούν να ορίζουν το τι είναι νόμιμο και τι όχι, αφού αποτελούν τους νεοκατοχικούς κυβερνήτες της χώρας, που εκτελούν πειθήνια τις εντολές των μοντέρνων μεταναζιστών κατακτητών, οι οποίοι είναι οι εκπρόσωποι των συμφερόντων των δανειστών της χώρας και τους οποίους μοντέρνους κατακτητές έφερε στον τόπο ο ΓΑΠ παραδίδοντάς τους την ουσιαστική διακυβέρνηση του τόπου, αρκούμενος στον ρόλο του απλού τοποτηρητή και υποτακτικού εκτελεστή των εντολών τους, αφού προηγουμένως, ως πιστός υπηρέτης, διέσωσε από την καταστροφή το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και την ευρωζώνη, με το σχέδιο διάσωσης των ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών κολοσσών, το οποίο, κατ' ευφημισμόν και ψευδωνύμως αποκλήθηκε "σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας", φυσικά εις βάρος των συμφερόντων του απλού ελληνικού λαού, τα οποία συμφέροντα κρίθηκαν αναλώσιμα και άξια να καταστραφούν, χάρη της σωτηρίας των γερμανικών και των γαλλικών τραπεζών.


Το καλύτερο που έχει να κάνει ο ΓΑΠ είναι να ανασχηματίσει, πρώτ' απ' όλα τον εαυτό του και να τα μαζέψει και να φύγει, τάχιστα - ει δυνατόν χθες...


Αλλά αυτό - δηλαδή το να παραιτηθεί και να σηκωθεί να φύγει - δεν θα το κάνει, διότι δεν διαθέτει ούτε ίχνος αυτοκριτικής, αλλά και επειδή είναι χρήσιμος σε αυτούς, τους οποίους διέσωσε και των οποίων εκτελεί πειθήνια τις εντολές τους.


Γι' αυτό είναι το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ και ο απλός κόσμος της παράταξης που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, που πρέπει να πάρουν την σχετική πρωτοβουλία και να τον απομακρύνουν και από την ηγεσία του κόμματος και από την πρωθυπουργία.


Αλλιώς δεν θα είναι μόνον η χλεύη του κόσμου που θα κυνηγάει το ΠΑΣΟΚ. Αυτή η εξέλιξη θα είναι η λιγότερο επώδυνη.


Το χειρότερο που θα ακολουθήσει, θα είναι η απόλυτη απαξίωση του ΠΑΣΟΚ και των σοσιαλιστικών ιδεών, καθώς και ο αφανισμός όλου του σοσιαλιστικού χώρου στην Ελλάδα - κάτι ανάλογο με το παράδειγμα της Ουγγαρίας, όπου οι εκεί "σοσιαλιστές" (που είναι και οι κληρονόμοι του αλήστου μνήμης "υπαρκτού") ουσιαστικά εξαφανίστηκαν από την πολιτική σκηνή, επειδή υπήρξαν το ίδιο εθελόδουλοι με τον ΓΑΠ στις εντολές των ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών οργανισμών, για να έλθει ένας σκληρός δεξιός, που διαολόστειλε τους εκπροσώπους τους (ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή) και τους φορολόγησε κιόλας.


Γι' αυτούς τους λόγους, αλλά και - το κυριώτερο - πριν η χώρα μας μετατραπεί σε μια Χιλή της εποχής του Αουγκούστο Πινοσέτ (ένα οικονομικό μοντέλο, το οποίο είναι, απ' ό,τι φαίνεται, πρότυπο για τον ΓΑΠ και την σοσιαλνεοφιλελεύθερη παρέα του) το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ πρέπει να στείλει τον ΓΑΠ και το σοσιαλνεοφιλελεύθερο επιτελείο του στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και να τους αφήσει κλεισμένους εκεί δια παντός.


Αλλιώς, αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι η πλήρης καταστροφή και της παράταξης και της χώρας..."


(Σχόλιό μου http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html?showComment=1283644059817#c2868641338346851685 της 5/9/2010 στο θέμα, που έχει δημοσιευθεί στο μπλογκ της Sibilla, με τίτλο:  "Να παραιτηθούν και να διαγραφούν όσοι αρνηθούν να είναι υποψήφιοι..." http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/09/blog-post_8963.html ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).